آموزش طراحی سایت با وردپرس بخش ۱
درود؛ با شما هستیم با مجموعه ای دیگر از ویدیوهای آموزشی جمال. در این مجموعۀ ۱۵ قسمتی که یک آموزش مختصر ولی کاربردی از طریقۀ به کار بردن وردپرس برای راه اندازی سایت محسوب می شود، شما در عرض چند ساعت می توانید سایت خود را راه اندازی نمایید. همانطور که باید بدانید وردپرس یک نرم افزار تحت وب برای ساخت یک سایت کامل اینترنتی است. این نرم افزار رایگان و کاملاً ساده و پیشرفته است. به جرات می توان گفت با وردپرس هر نوع سایتی که در نظر دارید را قادرید راه اندازی کنید.
در این دورۀ کوتاه ما به شما یاد خواهیم داد که چطور پیش نیازهای لازم را تهیه کنید، وردپرس را روی فضای میزبانیِ خود نصب کنید، پس از آن تنظیمات سایت خود را انجام داده و محتوای مورد نظر را روی سایت بارگذاری نمایید و در نهایت مدیریت سایت را به دست بگیرید. تمامی این مراحل در ویدیوهای بعدی به صورت تصویری و به فارسی روان آموزش داده شده اند.
برای گذراندن این دورۀ رایگان، نیازی به پیش نیازهای آموزشیِ خاصی نیست. اما اگر مجموعۀ آموزشی سی پنل را دیده باشید، کار شما در مراحل نصب و همچنین مدیریت سایت وردپرس تسهیل خواهد شد. شما باید بدانید که یادگیری وردپرس به مباحث آموزشیِ این دوره ختم نمی شود. بلکه باید با مجموعه های دیگر ما هم همراه باشید تا به یک وردپرس کار حرفه ای تبدیل شوید. در برنامه های بعدی تولید ویدیوهای آموزش کدنویسی، طراحی قالب و همچنین توسعۀ افزونه هم در دستور کار قرار دارند. با به اشتراک گذاری این ویدیوها، ما را در تولید محتواهای با ارزش بیشتر تشویق نمایید.
- نام ویدیو: آموزش طراحی سایت با وردپرس قسمت ۱؛ مقدماتی راجع به راه اندازی سایت با وردپرس
- سطح: ساده
- مدت ویدیو: ۱۱ دقیقه و ۲۰ ثانیه
- حجم ویدیو: ۳۱.۱ مگابایت
- تاریخ تولید: خرداد ۹۶
۳ دیدگاه
یه دنیا ممنونم
منو به دنیای برنامه نویسی به شیوه ای نوین رهنمون شدید
خدا پشت و پناهتان
محمد صفری
سلام
میخواستم بدونم حداقل سیستم لازم که بشه باهاش طراحی سایت رو به طور کامل انجام داد چیه؟
Cpu RAM کارت گرافیک و…
با سلام؛ با حداقل های سخت افزاری امکان طراحی سایت وجود داره. نیازی نیست که سیستم خیلی قوی ای داشته باشید.
در بیشتر مواقع حتی با یک سیستم RAM دو گیگ و حتی CPU تک هسته ای هم می تونید سایت طراحی کنید.
حتی اگر نیازی هم به یک سیستم متوسط پیدا کنید، اون هم به دلیل نصب نرم افزارهایی مثل DreamWeaver هستش.
وگرنه در بیشتر موارد تنها یک مرورگر اینترنتی و یک ویرایشگر متن ساده برای طراحی سایت کافی است.