وبگردی بدون اینترنت چطور امکان پذیر است؟

منتشر شده در ۱۳۹۷/۱۱/۱۱ در دستۀ اینترنت بدون دیدگاه

برای شما حتماً جالب خواهد بود که بدانید چطور می توانیم وبگردی بدون اینترنت را تجربه کنیم؟‌ همانطور که می دانید برای بازدید از صفحات مختلف وب، باید به اینترنت دسترسی داشت. در این مطلب به شما خواهیم گفت که چطور قادرید بدون اینترنت هم صفحات وب را بررسی کنید. اما این بدان معنا نیست که اصلاً نیازی به اینترنت نخواهید داشت! بلکه باید در این میان اینترنتی وجود داشته باشد. اما در همین ابتدا بگذارید خیال تان را راحت کنم؛ روشی کامل برای وبگردی بدون اینترنت وجود ندارد. مگر اینکه از قبل اطلاعات قبلاً از اینترنت دریافت شده باشد که در زمان قطعی اینترنت به آنها دستیابی داشته باشیم. حالا راجع به این روش ها توضیح خواهیم داد.

وبگردی بدون اینترنت چطور امکان پذیر است

وبگردی بدون اینترنت چطور امکان پذیر است؟

به طور کلی اگر بخواهیم وبگردی بدون اینترنت را داشته باشیم، قادریم از یکی از روش های زیر استفاده کنیم.

۱- دانلود کامل یک وب سایت

حتماً‌ راجع به نرم افزارهایی که به صورت کامل یک سایت را دانلود می کنند و روی رایانهٔ شخصی شما ذخیره می کنند چیزهایی شنیده اید. کار این نرم افزارها ذخیرهٔ تک تک صفحات یک سایت روی رایانهٔ شما به صورت مرتب است. البته در این حالت حتماً‌ نیاز به دسترسی به اینترنت پر سرعت و حافظهٔ کافی روی رایانه خواهید داشت.

نرم افزارهایی که در ادامه فهرست شان تقدیم شما شده است، نمونه ای از معروف ترین آنها است. با دانلود و نصب آنها روی رایانه، وبگردی بدون اینترنت را می توانید داشته باشید.

  • IDM
  • Teleport Pro
  • Offline Explorer Enterprise
  • Website Ripper Copier

در رابطه با نرم افزار IDM باید گفت که یکی از بهترین نرم افزارهای مدیریت دانلود است. که علاوه بر امکانات دیگر، قابلیت دانلود صفحات کل یک سایت را هم دارد. می توانید از آن استفاده کنید.

در بیشتر موارد زمانی که یک سایت را با یکی از این نرم افزارها دانلود می کنید۷ مجدد برای دیدن یکی از صفحات آن سایت باید از مرورگر اینترنتی استفاده کنید.

۲- استفاده از حالت وبگردی Offline در مرورگر اینترنتی

این روش از مرسوم ترین و کم هزینه ترین روش های وبگردی بدون اینترنت یا همان وبگردی آفلاین است. زمانی که شما به اینترنت متصل هستید و وارد یک صفحه از یک سایت می شوید، مرورگر اسناد و داده های آن سایت را برای استفاده در دفعات بعدی روی رایانهٔ شما ذخیره می کند که در مواقعی که به اینترنت دسترسی ندارید امکان مرورگر آن اطلاعات فراهم است.

بیشتر مرورگرها حالتی با نام Offline دارند که همان حالت مرورگر صفحاتی است که قبلاً از آنها بازدید به عمل آمده است؛ بدون اینکه به اینترنت نیازی وجود داشته باشد. مرورگر فایرفاکس یکی از بهترین ها در این زمینه است. گزینه ای در بخش گزینه های تنظیماتی با نام Offline دارد که با فعال کردن آن این حالت فعال می شود.

اما برای فعال کردن حالت آفلاین مرورگری مثل Google Chrome باید از بخش تنظیمات مخفی آن اقدام کنید. در آموزشی دیگر راجع به فعال کردن Work Offline در گوگل کروم به طور مفصل بحث کردیم. بد نیست آن را مطالعه کنید.

پس دیدید که مرورگرهای مدرن با قابلیتی با عنوان Offline Browsing که دارند، وبگردی از صفحاتی که قبلاً بازدیدی از آنها صورت گرفته است را امکان پذیر می کنند. دقت داشته باشید اطلاعاتی که بدین طریق به شما نشان داده خواهند شد، به روز نبوده و ممکن است برای سایت هایی که مدام در حال بروزرسانی هستند، زیاد کارا نباشد.

۳- ذخیرهٔ یک یا چند صفحه از وب

در این روش ما یک یا چند صفحه ای که احساس می کنیم بعداً‌ به اطلاعات آن دسترسی داریم را توسطِ خود مرورگر در جایی از رایانه ذخیره می کنیم. حتی افزونه های خیلی خوبی هم برای هر افزونه نوشته شده است که امکان ذخیره با پسوندهای مختلف مثل MHT و یا حتی PDF را هم تنها با یک کلیک به ما می‌دهند. بعد از آن حتی صفحه را قادرید روی یک دستگاه دیگر هم باز کنیم.

بهترین و ساده ترین کار برای ذخیرهٔ یک صفحه از وب این است که Ctrl + S را از صفحه کلید بزنیم و همان صفحه ای که درون آن هستیم، روی رایانه مان ذخیره می شود. البته همانطور که گفته شده، بهتر است از افزونه هایی برای ذخیره به صورت MHT استفاده کنید. که کل صفحه را درون یک سند ذخیره می کند.

۴- پیشنهادهای Offline گوگل کروم

مرورگر گوگل کروم محبوبیت زیادی دارد. شاید یکی از دلایل آن امکانی با عنوان پیشنهادات مجازی در حالت Offline باشد. البته این قابلیت روی نسخه اندروید کروم موجود است. زمانی که بدون دسترسی به اینترنت مرورگر کروم را باز می کنید، در پایین صفحه پیشنهادات فضای مجازی از آخرین اخبار را نشان میدهد که روی هر عنوان که کلیک کنید، صفحهٔ همان خبر در سایت مقصد باز خواهد شد.

البته که حتی برای باز کردن صفحات و اصطلاحاً وبگردیِ انتخابی به این شیوه هم از قبل باید به اینترنت متصل شده باشید. تا این اطلاعات در پشت پرده گرفته شود و حالا که آفلاین هستید نمایش داده شوند. ولی به هر حال این هم یکی دیگر از روش های وبگردی بدون اینترنت است.

جمع بندی

با وجود اینکه راه هایی برای بازدید از صفحات سایت هایی که قبلاً از آنها بازدیدی انجام داده ایم موجود است. اما همچنان راه حلی کامل برای وبگردی بدون اینترنت (کاملاً بدون اینترنت) کشف نشده است! چون این اطلاعات بالاخره باید از یک جایی روی شبکهٔ جهانی اینترنت دریافت گردند، که ما را ملزم می کند تا به این شبکه متصل شویم.

5/5 - (1 امتیاز)